söndag , 24 februari 2019
Hem » SYDAMERIKA » Ecuador
  • Vulkanen Cotopaxi är Ecuadors näst högsta

  • Lokal marknad med vackra hantverk

  • Storslagen natur

  • Det djurrika Galapagos

  • Besök hos sjölejonen, Galapagos

Ecuador

RESOR TILL ECUADOR

Följ med på en rundresa till ett av Sydamerikas minsta länder Ecuador.
Landet har sitt namn efter ekvatorn, som skär genom den norra delen av landet, och är mycket rikt på kultur och natur. På denna resa besöker vi indianmarknader, den gamla inka-staden Cuenca och huvudstaden Quito, med dess välbevarade koloniala arkitekturarv.
Vi kommer även till bergsbyn Otavalo med grannbyar i det vackra landskapet i Anderna. De historiska arven från inkatiden syns tydligt än idag.

RESOR TILL GALAPAGOS

Res till den fantastiska övärlden och upplev det oslagbara djurliv som Galápagosöarna erbjuder. Vi kan erbjuda både längre och kortare turer runt Galápagos, allt från några dagar till två veckor. Du avgör själv vad som passar dig bäst. Under tiden som du utforskar öarna du välja att bo på ombord på den moderna katamaranen i en bekväm hytt, annars åker du båt mellan öarna och bor sedan på hotell på land.

Det känns som att komma till Edens lustgård när man reser till Galápagos. Djuren är orädda för människan och man får nästan kliva över sjölejon för att komma iland eller gå runt blåfotade sulor. Resan är en unik upplevelse på djurens villkor.

Resor till Ecuador

Läs mer om våra olika resmål i spalten till höger eller kontakta oss för mer information.