måndag , 22 april 2024
Hem » ALLMÄNT » AGENDA 2030

AGENDA 2030

TagAlong – ett personligt reseföretag med stort världsengagemang!

Vi erbjuder reseupplevelser till platser som slår an på djupet – följ med till magnifika Machu Picchu i Peru, det spektakulära Serengeti i Tanzania, magiska Angkor Wat i Kambodja eller till Jazzens mecka New Orleans i USA. Vi har mycket mer att erbjuda utöver dessa exempel, så ta en titt i vårt utbud – eller varför inte – skräddarsy din egen reseupplevelse efter passion och tema!

För en bättre värld – tillsammans!

Vi på TagAlong har förmånen att kunna göra skillnad – vi har därför valt att sprida kunskap om samt stötta insatser som bidrar till att uppfylla FNs Hållbarhetsmål i Agenda 2030 på våra resmål (Klicka till faktarutan)

TagAlong stödjer idag två skolprogram som även du som resenär kan vara med och bidra till: Mr. Mattias English School in Cambodia (Klicka för länk) och Qhanawara i Bolivia (Klicka för länk).

Det är otroligt inspirerande att följa och besöka dessa skolor/fritids, som båda – på varsitt håll i världen – bidrar till att införliva bland annat mål:

Genom att resa med oss på TagAlong tillförs en extra dimension till din reseupplevelse – du blir ambassadör för Agenda 2030! Tillsammans bidrar vi, i stort och smått, till att införliva de 17 hållbarhetsmålen genom att dela med oss av vår kompetens, engagemang, nyfikenhet och kreativitet!

Agenda 2030 – Övergripande mål: Att förverkliga alla människors mänskliga rättigheter!

2015 antog världens ledare en gemensam plan för hållbar utveckling: Agenda 2030.
De 17 målen i Agenda 2030 är odelbara då de tillsammans bildar fundamentet för en hållbar utveckling, nämligen att det ska råda balans mellan: Ekonomiska- Sociala- och Miljömässiga samhällsaspekter. En förutsättning för att målen ska uppfyllas är att alla: du och jag, offentlig sektor, akademin, civilsamhället och företag bidrar efter förmåga

(Länk till fördjupad info: www.globalamalen.se/om-globala-malen/).

VI STÖDJER
I samarbete med AddTruly erbjuder vi dig att donera pengar till en ideell lokal organisation på några av våra resmål.

Om du väljer att stödja en organisation som verkar på ditt resmål så kommer du också att få tillfälle att besöka organisationen tillsammans med TagAlong!

För varje donation som görs, skänker vi på TagAlong 100 kr till samma organisation.

AddTruly