måndag , 22 april 2024
Hem » ASIEN » Thailand

Thailand

Vill ha en oförglömlig resa till Thailand? Kontakta oss så kan vi skräddarsy en resa där du får uppleva de öarna du aldrig kan nå på en vanlig resa.

Även om du bara vill uppleva Thailands fantastiska öar och stränder kan vi ofta konkurrera bra med våra priser och kan även hjälpa er att få er drömresa till Thailand. Varför inte göra en kombination där ni besöker en nästan öde ö som Koh Kahdran och sedan välja den mysiga ön Koh Lanta.

Det finns många bra kombinationer, vi har kunskapen, vi vet var de finaste och mysigaste hotellen finns. Tveka inte att kontakta oss så du också får den riktiga drömresan till Thailand.

Ett outforskat paradis!

Vill du uppleva andra delar av landet kan vi sy ihop en kombination där du får besöka norra Thailand med Gyllene Triangeln (gränsen mellan Burma, Laos och Thailand) som blev känt för sin opiumodling.

Här i norr finns även så kallade ”Hill Tribes”, lokala bergsfolk, som Hmong och LongNeck. Städerna Chiang Rai och Chiang Mai är väl värda ett besök. Spännande är matmarknaden i Chaing Rai och klockan som spelar varje kväll.

En resa till Bankok med dess tempel, kungliga palats och China Town med sin marknad är nästan ett måste när man är i landet.

SKRÄDDARSYDD RESA

 Kontakta oss