måndag , 22 april 2024
Hem » Om oss

Om oss

Välkommen till TagAlong

Vad kul att du är intresserad av våra resor! Vi ser framemot att få hjälpa dig arrangera resor till dina drömmars mål.

TagAlong är ett familjeägt företag där alla inom familjen har sin roll. För att hålla priserna marknadskraftiga har vi inga mellanhänder som höjer priset. Våra resor är välorganiserade, vi har god kännedom om länderna vi arbetar i och tillsammans stor erfarenhet av att planera resor. Vi har arrangerat TagAlongs resor sedan 2006, men passionen för resor och att uppleva världen har alltid varit viktig för oss.

Det tydligaste kvittot på att vi arrangerar en bra produkt får vi från våra nöjda resenärer och det faktum att många kunder återkommer. Det sporrar oss att fortsätta arbeta efter vårt koncept med små grupper, högkvalitativa resor till låga priser och ett personligt engagemang för varje resenär oavsett om det gäller gruppresor eller skräddarsydda resor.

Att kolla upp ett företag innan man bokar en resa är alltid viktigt. Det är särskilt viktigt för oss att du som resenär ska kunna känna dig trygg med att boka din resa hos TagAlong. Vi tål att jämföras! Vår kreditvärdighet är god, för aktuell värdering se vår hemsida. Vi ställer naturligtvis även lagstadgade resegarantier till Kammarkollegiet. Det innebär att du som resenär är garanterad att få den resa du betalat för och att dina inbetalda pengar är tryggade. Kanske vill du prata med någon som rest med oss, många av våra resenärer ställer gärna upp och berättar om sina upplevelser. Bara ring eller maila oss så förmedlar vi kontakten.

Vår flexibilitet är svåröverträffad och vår strävan är att alltid möta kundens önskan. Har du en reseidé eller vill ha tips om vad som kan passa dig? Vi hjälper dig gärna. Vår strävan är att erbjuda resor till bästa möjliga pris utan att tumma på kvalitén.

En resa med oss innebär ett stöd till lokalsamhället. Vi använder oss främst av små familjeägda hotell, som har samma kundnära filosofi som vi. Genom vårt samarbete med AddTruly insamlingstjänst kan du stödja en lokal ideell organisation på sitt resmål. Du kan själv välja bland ett flertal olika ideella lokala organisationer som verkar på några av våra populära resmålen. Pengarna du skänker går oavkortat till AddTruly insamlingsstiftelse Unify for Good som sedan säkerställer att alla donationer går oavkortat till den av dig valda organisationen. Du kan välja att stödja din valda organisation innan, under eller efter din resa. Läs mer på www.addtruly.com om varje organisation och deras ideella arbete på några av TagAlongs resmål.

Vår målsättning är att arrangera Sveriges bästa gruppresor med svensktalande reseledare.

Vi reser därför alltid med små grupper, ofta mellan ca 8–16 personer, allt för att varje resenär ska få en riktigt stor upplevelse under sin drömresa. Har du tröttnat på stora guidegrupper där bara de längst fram hör och ser riktigt bra, då har du kommit rätt!

Med TagAlong kan du vara säker på att slippa obehagliga överraskningar. Under våra välplanerade gruppresor ingår det mesta; transporter, övernattning på hotell, utflykter och inträden samt de flesta måltiderna. Det som tillkommer är dina personliga utgifter, visum, dryck och dricks.

Du reser i grupp med erfarna och kunniga svensktalande reseledare. Du kan alltid lita på att reseledarna kommer att göra allt för att din resa ska bli en riktigt stor upplevelse just för dig, långt mer än de flesta förväntar sig. Kort sagt, vi ordnar det praktiska och du ägnar dig åt att uppleva!

Vi anordnar alltid förträff inför våra resor så att du är väl förberedd och får chans att ställa frågor. Är det långt att ta sig till oss, har vi även förträff via Skype eller telefon, ingen blir bortglömd.

Gillar du bekvämligheten med en färdigplanerad resa, men tycker samtidigt om friheten med att resa själv.

Med våra skräddarsydda resor kan du kombinera det bästa av båda världar! Du drar nytta av vår erfarenhet och gedigna reseplanering, och tillsammans med dig som kund lägger vi upp din drömresa.

Vi arrangerar skräddarsydda alternativ i alla de länder där vi finns representerade, oavsett hur många ni är som vill resa. Du får personligt engagemang hela vägen och tips på hur resan kan anpassas efter dina intressen. Vi slutar inte förrän du är helt nöjd med upplägget. TagAlong har samarbetshotell i alla prisklasser samt lokala representanter och guider som ger dig den hjälp du önskar.

Inför er resa så hörs vi av på telefon alternativt bestämmer ett möte där vi ger tips om saker som är bra att tänka på och ni har chans att ställa era frågor. Vi hjälper dig att planera och boka din drömresa!

info@tagalong.se

0415-138 66

Besöksadress: Ernst Ahlgrensgatan 6, 242 31 Hörby.
Om ni vill träffa oss för att diskutera en resa är ni varmt välkomna att boka tid för ett möte.

Välkommen att kontakta oss!

Andreas, Kristina, Göran, Marcus och Rose-Marie