söndag , 19 september 2021
Hem » AFRIKA » 3 dagar Tsavo East and West
  • Tusentals rosa flamingos samlas vid Lake Nakuro

  • Randigt mys på savannen

  • Vid ett av våra besök på en av skolorna i Masai Mara

  • Lejoninna lapar sol och betraktar oss på avstånd

3 dagar Tsavo East and West

Besök den största parken i Kenya och övernatta i den berömda Voi Lodge för att därefter fortsätta till Tsavo West. Den andra natten spenderas på Ngulia där vi får se en leopardmatning. Du får det bästa från både Tsavo East och West och upplever de vilda djuren i sin naturliga omgivning.

DAG 1

Avfärd från hotellet tidig morgon för att köra till Bachuma gate, där vi pausar en kort stund innan vi kör in i parken. Vi ser elefanter, lejon, gaseller, zebror, antiloper och flera andra djur.

Därefter är det dags att checka in och äta lunch på lodgen. På eftermiddagen blir det ytterligare en game drive, innan det är dags för middag och övernattning på vald lodge.

DAG 2

Efter kaffe/te ger vi oss ut på morgonens gamedrive. Nu hoppas vi få se mycket djur i den svala temperaturen före soluppgången. Vi är tillbaka cirka halv nio på lodgen där frukost väntar på oss.

Efter frukost checker vi ut och ger oss iväg mot Tsavo West. Vi besöker Mzima källan och studerar krokodilerna samt de andra djuren som brukar samlas där.

Därefter checkar vi in på lodgen, äter lunch och därefter ger vi oss åter ut på en game drive. Kvällens middag smakar gott efter en lång och spännande dag.

DAG 3

Den sista morgonens gamedrive börjar före frukost. Väl tillbaka smakar det gott med frukost. Innan vi ger oss ut på vår sista gamedrive checkar vi ut från lodgen.

I byn Voi äter vi sedan lunch innan vi börjar resan tillbaka till Mombasa.

SKRÄDDARSYDD

Engelsktalande guider

Pris: Mot offert
Avresa: Dagligen
Antal dagar: 3
Länder: Kenya

SKRÄDDARSYDD RESA MED ENGELSKTALANDE GUIDER

PRIS

Mot offert

AVRESA

Dagligen

LÄNDER

Kenya

Programmet är endast ett förslag, vi skräddarsyr efter era önskemål till lika konkurrenskraftiga priser.